Loading...

Cine suntem

Societatea de Neuroradiologie și Radiologie Intervențională din România

Societatea de Neuroradiologie și  Radiologie Intervențională din România (SNRIR) este o asociație non-profit, educațională și științifică care are ca scop îmbunătățirea îngrijirii pacienților prin susținerea predării, științei, cercetării și practicii clinice în domeniul radiologiei cardiovasculare și intervenționale.

Radiologia intervențională se află la vârful de lance al medicinii moderne, oferind un beneficiu maxim pentru pacient prin tehnici minim invazive.

SNRIR  susține acest domeniu inovator oferind cele mai bune resurse educaționale și științifice posibile.

Misiunea SNRIR

Misiunea SNRIR este aceea de a oferi educație și formare continuă pentru membrii săi, precum și pentru alți medici și oameni de știință cu implicare și interese personale active în radiologia intervențională și pentru a promova schimbul de idei și informații pentru definirea ulterioară a rolului, direcției și a misiunii radiologiei cardiovasculare și intervenționale ca o subspecialitate a radiologiei.

SNRIR își propune să îmbunătățească condițiile etice, tehnice și materiale în radiologia cardiovasculară și intervențională, pentru a îmbunătăță îngrijirea pacientului.

Deveniți membru SNRIR

SNRIR reunește, ca membri activi, medici de specialitate și alti profesionisti din domeniul Radiologiei, Imagisticii Medicale și Radiologiei Interventionale, care practică atât în țară cât și în străinătate.

  • tarife reduse la evenimentele SNRIR
  • acces la materialele științifice
  • acces arhivă online