Dragi colegi,

Avem deosebita plăcere de a anunța deschise înscrierile la cea de-a 13-a ediție a Conferinței Naționale SNRIR, ce se va desfășura în perioada 12-14 aprilie 2024, în cadrul Centrului de Evenimente K2 Alpin, la Poiana Brașov!

Manifestarea se adresează comunității medicale și științifice din specialităţi precum Radiologie- Imagistică, Neurologie, Neurochirurgie, Urologie, Ginecologie, Endocrinologie, Cardiologie, Oncologie, dar şi tuturor subspecialităţilor conexe interesate de domeniul Radiologiei şi Neuroradiologiei intervenţionale. În această ediţie vom mai avea şi o sesiune dedicată Neuroradiologiei diagnostice, dar şi o sesiune a rezidenţilor.

Similar edițiilor anterioare, vom avea ocazia să ascultăm prezentările unor lectori de renume național și internațional, lideri de opinie în domeniul pe care-l reprezintă, conturate într-un program ştiinţific deosebit de complex si care va cuprinde alături de prezentări,workshop-uri tip hands-on şi sesiuni interactive.

Lansăm, pe această cale, către toți colegii invitația de a participa la Conferinţa Naţională a Societăţii de Neuroradiologie şi Radiologie Intervenţională din România, ediţia a 13-a, eveniment ştiințific de înaltă ţinută științifică medicală, care va aduce un plus de valoare orizontului profesional al tuturor participanţilor.

Vă invităm să vă înscrieţi la conferinţă accesând https://simpozion-snrir.ro/! Mai multe detalii despre eveniment vor fi în permanenţă actualizate pe acest site.

Vă aşteptăm cu drag să ne fiți alături într-un număr cât mai mare!
Conf. Dr. Bogdan Valeriu Popa
Preşedinte
Societatea de Neuroradiologie și Radiologie Intervențională din România (SNRIR)