Dragi Colegi,

Ca urmare a situației epidemiologice create de infecția cu COVID-19 și pentru că am ales să luptăm pentru prevenția, limitarea și anihilarea acestei infecții virale, dorim să vă anunțăm că ediția din 2020 a Congresului Național de Neuroștiințe Moderne, se va desfășura sub formă de cursuri online prin internet în perioada 04-08 Noiembrie 2020. Această decizie a fost luată în urma numeroaselor solicitări venite din partea specialiștilor din diferite domenii ale neuroștiințelor din România.

Vă promitem, ca în fiecare an, că vom construi împreună un program cu lucrări de real folos în activitatea dumneavoastră zilnică, demn de o manifestare complexă şi de referinţă. Participanții la lucrările online ale Congresului Național de Neuroștiințe Moderne, vor avea ocazia să afle despre cele mai noi probleme din domeniul Neuroștiințelor. Congresul se adresează specialiștilor din Neurochirurgie, Neurologie, Oftalmologie, Neuro-oftalmologie, Neuroradiologie și Radiologie Intervențională, Neuro-anatomie Patologică, Neuro-Oncologie, Recuperare Medicală, Ortopedie, Urgențe Neurochirurgicale, Anestezie, Psihologie, etc.

Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. N. Oblu” IașiSocietatea Română de Neurochirurgie, Societatea Română de Oftalmologie, Societatea de Neuroradiologie și Radiologie Intervențională din România, Societatea de Neurologie din România, Universitatea de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa” Iași, Asociația AntiParkinson România, Grupul AntiParkinson Laleaua Iașiului, Academia de Științe Medicale, Universitatea Alexandru Ioan Cuza” Iași, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași, Asociația Bridging Eastern and Western Psychiatry Romania și Colegiul Medicilor din România, au deosebita onoare și plăcere de a vă invita să participați la lucrările online a celei de a doua ediții a Congresului Național de Neuroștiințe Moderne.

Lucrările congresului, vor avea loc Online, în perioada 04-08 Noiembrie 2020. Evenimentul va fi creditat cu 30 credite EMC de către Colegiul Medicilor din România.

Temele abordate în cadrul lucrărilor Congresului de Neuroștiințe Moderne, vor fi structurate pe diverse secțiuni, astfel:

  • SECȚIUNE DE NEUROCHIRURGIE;
  • SECȚIUNE DE OFTALMOLOGIE ȘI NEURO-OFTALMOLOGIE;
  • SECȚIUNE DE NEUROLOGIE;
  • SECȚIUNE DE NEURORADIOLOGIE ȘI RADIOLOGIE INTERVENȚIONALĂ;
  • SECȚIUNE DE NEURO-RECUPERARE MEDICALĂ;
  • SECȚIUNE DE URGENȚE NEUROCHIRURGICALE – TRAUMATOLOGIE;
  • SECȚIUNE DE NEURO-ANATOMIE PATOLOGICĂ;
  • SECȚIUNE DE NEURO-ANESTEZIE;
  • SECȚIUNE DE PSIHOLOGIE.

Sperăm că acest eveniment organizat sub forma unor cursuri prin internet, să reprezinte un moment bun și un prilej optim pentru schimbul de cunoștințe, care să genereze noi idei, concepte, strategii și abilități practice în domeniul Neuroștiințelor.

Pentru că sănătatea voastră, a noastră și a celor de lângă noi este cea mai importantă!

Vă invităm să participați cu lucrări proprii și noutăți, atât pentru a face cunoscute ultimele achiziții în domeniu, cât și pentru a deschide ochii tinerilor rezidenți asupra domeniilor fascinante ale neurochirurgiei, neurologiei, oftalmologiei și neuro-oftalmologiei, neuro-radiologiei și radiologiei intervenționale și pentru a-i atrage spre acestea.

Vă rugăm să ne fiți alături în organizarea acestei eveniment, diseminând această informație către toate persoanele interesate.

Evenimentul reprezintă o confirmare că orașul Iași a devenit un adevărat Centru de Excelență în domeniul medical și încă o dovadă că NEUROȘTIINȚA & NEUROEXCELENȚA sunt preocupări constante la Iași.

Șef lucrări Dr. Lucian EVA

Președinte Congres

ÎNREGISTRARE ONLINE LA LUCRĂRILE CONGRESULUI DE NEUROȘTIINȚE MODERNE: www.neuroexcelenta.ro